Itt hamarosan a híreket fogjátok megtalálni. ;)

BEN BARNES= NEWCOMER    (2008. 07. 30.)

Az eredetileg csak tévésorozatokban feltűnt Ben sosem kapott igazán nagy lehetőségeket a kiugrásra, de nem vette a szívére, hogy csak epizódszerepekben parádézhat. A Csillagporban már láthattátok, bár ott sem kapott túl sok időt a bemutatkozásra. A szerep viszont éppen elég volt arra, hogy felfigyeljen rá a Narnia krónikái 2 rendezője és rá ossza Caspian Herceg szerepét. A szívtipró srác egyébként eléggé csendes alkat--lehet, hogy pont ezért is imádják a csajok. Nektek bejön a kis herceg?

********************************************************************************************************************************************

BEN BARNES     (2008.08.03.)

Hosszú haj, édes mosoly, átható pillantás --Benjamin Barnes (született 1981. augusztus 20-án Londonban) az idei nyár egyik legnagyobb filmsztárja. A Narnia krónikái -- Caspian herceg című filmben ő játssza a főszereplőt és ezáltal Amerikában folyamatosan a lapok címoldalán szerepel. Nálunk is nagy érdeklődés kíséri a Narnia-- sorozatot. Barnesnak azonban nemcsak a színészet az erőssége: egészen kétévvel ezelőttig tagja volt a HYRISE nevű fiúcsapatnak és részt vett a 2004-es Euróvíziós Dalfesztivál brit válogatóversenyén, igaz, a selejtezőnél nem jutott tovább. Ben a Narnia krónikái 3. részében (2010--ben mutatják be) is szerepelni fog. Jelenleg a Dorian Gray című filmet forgatja, amely valószínűleg 2009-ben kerül a mozikba.

BEN BARNES 5 filmje:  Csillagpor (2007)  http://benbarnes.extra.hu/galeria/albums/userpics/10001/normal_promo4.jpg  (KÉP)

Bigga than Ben  (2007)  http://benbarnes.extra.hu/galeria/albums/userpics/10001/normal_btb12.jpg (KÉP)

Narnia Krónikái-- Caspian Herceg  (2008)   http://benbarnes.extra.hu/galeria/albums/caspian_stills/normal_nrarn.jpg  (KÉP)

Könnyed Erkölcsök  (2009)  http://benbarnes.extra.hu/galeria/albums/userpics/10001/normal_promo3%E1.jpg  (KÉP)

Narnia Krónikái--Hajnalvándor útja  (2010)

********************************************************************************************************************************************

Narnia krónikái--Caspian harca     (2008. 08. 12.)

A Pevensie testvérek még mindig sóvárogva gondolnak vissza azokra a napokra, amikor királyokként és királynőkként uralkodtak Narnia birodalmán.  Amikor újra meghallják Susan varázslatos kürtjének hívó hangját, a gyerekek már-már azt gondolják, álmaik végre beteljesülnek: ismét Narnia földjén találják magukat.  Ám hamar ráébrednek, hogy korán sincs minden rendben.  Cair Paravelt ellenség pusztította el és a fák sem beszélnek többé. A Pevensie testvéreknek még egyszer össze kell fogniuk Narnia ősi lakóival, hogy helyre állítsák a békét és a rendet szeretett országukban.

*********************************************************************************************************************************************

 

Oldalmenü
Naptár